Nejčtenější články v uplynulém roce 2022

Čas letí a je tu další rok. Spousta nových předsevzetí a cílů. Rád bych poděkoval vám, mým čtenářům, za vaši přízeň. Letos otevíráme 13. rok fungování tohoto blogu. Snad to bude stále veselé a energické, jako to bylo do teď.

Teď takové malé shrnutí – Loni se mi podařilo napsat slušných 16 článků (přes léto jsem si dal trochu pauzu). Co tak sleduji základní statistiky, také vás zajímají některé starší články. Co jste tedy v minulém roce nejvíce četli? Pojďme se podívat na těch 10 nejčtenějších.

Bez jakéhokoliv okecávání se pojďme na ty články podívat. Vybral jsem tedy těch 10 nejčtenějších:

  1. Knížky pro začínající designéry
  2. Životopis by měl být jednoduchý, portfolio zase popisné
  3. Kam dnes může UX designér směřovat?
  4. Design není souboj
  5. Den, kdy přestala fungovat Figma
  6. Mých 5 nejoblíbenějších designových nástrojů a metod
  7. 4 mé nejoblíbenější metody výzkumu
  8. Ladíme webové stránky přímo v prohlížeči Google Chrome
  9. Různé složitosti dnešního digitálního designu
  10. Když dobrý design stojí více, ale levný se nemusí vyplatit

Samozřejmě ne všechny články jsem vydal loni, ale to nevadí.

Co tak sleduji statistiky, článek Knížky pro začínající designéry je snad vůbec nejčtenějších a nejvyhledávanější. Jak čtu další knížky, tak určitě udělám nějakou revizi a článek případně aktualizuji. (Ano, knížek existuje spousta, ale zmíněný seznam je podle mě takový slušný základ.)

Budu moc rád, pokud budete mé články číst i nadále a snad vám dokáži přinést další pohled na to, co je design, jak to v něm funguje a jak jej praktikovat.

Také mě potěší jakékoliv komentáře nebo zpětnou vazbu o tom, o čem bych mohl psát a jak případně blog zlepšovat. Díky moc za přízeň a přeji vám úspěšný rok 2023 🎉.

Napsat komentář