Napište mi, pokud chcete pomoct s návrhem digitálního produktu

Když se ohlédnu za uplynulým rokem, mám z něj dobrý pocit. Naučil jsem se spoustu věcí a udělal dobré věci. Chtěl bych ale, aby byl rok 2015 ještě lepší. Nejen pro sebe a mojí rodinu, ale také pro někoho dalšího.

Už delší dobu přemýšlím o tom, jak využít své dovednosti pro dobrý skutek. Před pár lety jsem pomáhal jedné neziskové společnosti s návrhem a správnou webu. A své dovednosti bych opět rád nabídl nějaké neziskové společnosti. A nebo novým vznikajícím projektům a případný výdělek věnoval na pomoc potřebným – třeba dětem.

Co mohu nabídnout

Nabízím své zkušenosti a schopnosti z oboru návrhu webů a aplikací. Které jsem nasbíral při práci na volné noze, v agentuře pro nejrůznější klienty a při práci in-house na konkrétním produktu.

Konkrétně nabízím praktické zkušenosti a schopnosti:

  • Interakčního designu,
  • User Interface designu,
  • Uživatelského výzkumu, testování použitelnosti, atp.,
  • Copywritingu a správy obsahu.

A dalších, které souvisí s návrhem webu. Podívejte se na můj Linkedin nebo About.me profil pro více informací.

A také si přečtěte můj článek Jak jsem úspěšně re-designoval jednu z aplikací v GoodData, abyste získali povědomí o tom, jak při návrhu produktů postupuji.

Bohužel Vám ale nemohu nabídnout pomoc na full-time. Ale maximálně v rozsahu 10–20 hodin týdně. Případně bychom se mohli domluvit podle potřeb a časových možností.

S jakými projekty bych rád pomohl

Své zkušenosti a schopnosti bych nejraději uplatnil v dlouhodobé spolupráci. Například na návrhu digitálního produktu, kontinuálnímu vyhodnocování, úpravám a přídavkům nových věcí, atp.

Zároveň bych rád pomohl s jednorázovými projekty – například s návrhem:

  • Prezentačního nebo informačního webu,
  • Mobilní nebo webové aplikace.

Případně s dalšími produkty, pokud mi budou připadat zajímavé.

Jak jsem již zmínil v úvodu, nejraději bych zdarma pomohl neziskovým projektům. Nebo nabídl pomoc novým produktům, u kterých bych odměnu věnoval na dobrou věc.

Sdílejte mou nabídku s ostatními

Pokud víte o někom, komu by se pomoc hodila, určitě se mu o mé nabídce zmiňte. Pokud byste sami chtěli s něčím pomoct, dejte mi určitě vědět. A třeba Vám pomůžu. Jestli Vás bude cokoliv zajímat nebo pro mě budete mít nějakou nabídku, napište mi prosím na email@manakmichal.cz.

Předem Vám moc děkuji.

Napsat komentář